Friday, 25 May 2012

4th Anniversary

Assalamualaikum,

Diam tak diam hari nie dah 4 tahun rupanya kami bersama. Makin banyak perkara kami suami isteri belajar dan makin banyak jugak la perangai "pelik" masing2 yang keluar..tp masih dalam kawalan lagi la..hehe.

Kami still x planning lagi mana nak celebrate..al-maklumlah setiap minggu ade urusan seri paduka. Biasanya setiap tahun kami pegi holiday, makan2. Tapi tahun nie macam x nampak bayang..mungkin celebrate lambat sikit kot..yang penting celebrate..dah jadi tradisi. So, tak nak break tradisi nie sampai akhir hayat.

Doa kami agar dikurniakan zuriat dalam masa terdekat nie, dimurahkan rezeki, rumahtangga kami dilindungi dan diberkati Allah serta kasih sayang kami suami isteri berpanjangan hingga akhir hayat. Amin.

Kenangan terindah



Wednesday, 16 May 2012

Happy Teacher's Day

Assalamualaikum,